Sivil Toplumla İlişkiler Başkanlığı

Apartman/Konut Görevlileri Sendikasını Konuk Ettik! Apartman/Konut Görevlileri Sendikasını Konuk Ettik!

31 Ara 2021


Konut Görevlileri Sendikası Başkanı Uğur Gözel ve başkan yardımcısı Av. Celil Güler apartman/konut görevlilerinin sorunlarını anlatmak ve çözüm önerileri bağlamında destek istemek gayesiyle DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal’ı parti genel merkezinde ziyaret etti.

Yapılan görüşme ve istişareler nihayetinde “Sadece Ankara’da 117 bin konut çalışanı olduğunu, Türkiye geneli bir milyona yakın konut/apartman görevlisinin görev yaptığını ve halen nazari hukuki düzenlemenin eksik ve tatbiki denetiminde başlamadığını kaydeden Uğur Gözel, İş davalarında işe iade sınırının (30 çalışan zorunluluğu) apartman görevliliğinin özgünlüğü nedeniyle sayı sınırının olmaması gerektiğini kaydederek, sorunlarıyla ilgili bir raporu sundu.

DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal ise Uğur Gözel ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti belirterek, sorunlarıyla hususiyetle ilgileneceklerini ve apartman/konut görevlilerinin insan onuruna yakışır sosyal, mali ve özlük haklar kazanmaları için DEVA partisi olarak her zaman pozitif ayrımcılıkla müdahil olacaklarını söyledi.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #APARTMAN
  • #KONUTGÖREVLILERI

SONRAKİ HABER

Engeli Vatandaşlarımızın DEVA’sıyız!

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

31 Ara 2021