Sivil Toplumla İlişkiler Başkanlığı

Barış Dolu Türkiye’yi Emekçilerle El Ele İnşa Edeceğiz! Barış Dolu Türkiye’yi Emekçilerle El Ele İnşa Edeceğiz!

05 Eki 2022

Adil Haber Sendikası Başkanı Kenan Arık ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Kayha, Murat Demir, Mithat Ekinci, Enes Savaşçı, Çetin Örnek PTT işkolunda ve genel sendikal mücadelede yaşadıkları sorun ve ayrımcılıkları paylaşmak ve destek istemek için DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal’ı parti genel merkezinde ziyaret etti.

Adil Haber Sen heyetini parti genel merkezinde ağırlayan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal’a verdikleri hak arama mücadelesi nedeniyle sürgün ve baskı gördüklerini kaydeden Adil Haber Sen Genel Başkanı Kenan Arık, Toplam 42 bin personelin çalıştığı PTT işkolunda yöneticiler maharetiyle sarı sendikacılığın palazlandırıldığını ve hakkını arayan personele zorluk ve mobing uygulandığını kaydederek, “PTT’deki sözleşmeli personelin kadroya alınmasını istiyoruz. PTT’de aynı işi yapıp farklı maaş alan binlerce arkadaşımız var. Biz eşit işe eşit ücret istiyoruz. PTT yöneticileri tarafından yapılan antidemokratik uygulamalar ve hukuksuzluklar nedeniyle iş barışı ve iş verimi çok alt düzeyde. PTT’nin eşiklik, adalet ve liyakat esaslarına göre yönetilmesini istiyoruz” dedi.

Kamu çalışanlarının ve PTT personelinin büyük zulüm ve baskı altında vazifelerini ifa etmeye çalıştıklarından haberdar olduklarını ve dokundukları her memurdan bin ah işittiklerini kaydeden Hasan Karal, “PTT personeli olarak sizlerin yıpranma payınızdan nakil vasıta ücretlerinize kadar, ek gösterge sorununuzdan fazla mesai ücretlerinize kadar, görevde yükselme meselelerinizden promosyon ücretlerinize kadar hemen her sorununuzdan haberdarız, takipçisiyiz ve yanınızdayız. PTT gibi oldukça mühim bir kamu hizmetini ifa eden siz değerli kardeşlerimizin huzur, güven ve refah içinde, hakkının yenmeyeceğini bilerek görevlerini yapması, ailesiyle mutlu ve onurlu bir şekilde ömrünü sürdürmesi bizim yani DEVA Partisinin kurulma ve mücadele dinamiğini oluşturuyor. Sizlerle sürekli istişare ve ilişki içinde kalarak inşallah el ele tüm bu sorunları çözecek ve aydınlık, müreffeh, barış dolu Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz.” diyerek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini sundu.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #ADİL HABER
  • #SENDIKA
  • #DEVA
  • #SIVIL TOPLUMLA İLIŞKILER
  • #SIVIL TOPLUM
  • #ANKARA
  • #HABER
  • #HASAN KARAL

SONRAKİ HABER

SAĞLIK SİSTEMİ YAP BOZ TAHTASINA DÖNDÜ!

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

05 Eki 2022