Sivil Toplumla İlişkiler Başkanlığı

En Doğruyu Birlikte Bulacak ve El Ele Uygulayacağız! En Doğruyu Birlikte Bulacak ve El Ele Uygulayacağız!

18 Oca 2023

AVAZ Araştırma ve Strateji Merkezi Başkanı Şerafettin Deniz ve yönetim kurulu üyeleri siyasi, ekonomi ve sosyal alanlarda yaptıkları çalışmaları paylaşmak ve destek olmak gayesiyle DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal ve ekibini ziyaret etti.

Parti genel merkezinde kabul edilen heyet kamu ve sektörel bazlı problemlerin tespiti için 10 Çalışma Grubu ile hazırladıkları 520 sayfalık raporu sundu. Akabinde yaptıkları etkinlik ve çalışmalar hakkında bilgi veren dernek temsilcileri, ulaşımın, eğitim ve tarım sektöründeki araştırmalarından ve yine güvenilir su kaynakları, gübre, tahıl üretimi gibi konulardaki tespitlerinden bilgiler sunarak Türkiye’nin sistemik sorunlarına yönelik tespit ve çözüm amaçlı çalışmalarını sürdüreceklerini beyan ettiler.

Dernek heyetine ziyaret ve sunumları için teşekkürlerini sunan Hasan Karal, “Siz kıymetli arkadaşlarımızın el emeği, göz nuru dökerek hazırladığınız rapor ve çalışmaları dikkat ve itina ile okuyacak ve teenniyle tespitte bulunacağız. Sizin gibi bu ülkenin dertleriyle dertlenen kardeşlerimizin yaptığı çalışmalar bize ışık olmaya ve yol göstermeye devam ediyor. Bizde parti olarak 22 konuda kapsamlı araştırmalar yaptık, malumunuz. Sorunları bulduk, hastalıkları bulduk ve 22 Eylem Planımız ile bu sorunların Devasını bulduk, DEVA olacağız diyoruz. Sizler gibi dertli kardeşlerimizin partimizin eylem planlarını incelemesi ve bize eleştiri ve önerilerini sunması çok kıymetli olacaktır. Çünkü en doğru tespit ve çözüm önerilerini birlikte ortak akıl ve iradeyle beraber bulacağız” dedi.

Hasan Karal, dernek temsilcilerinin ana dilde eğitim konusunda sordukları sorulara, “Temel haklar eylem planımızı inceleyin, kamuoyuna yansıtılanlar her zaman doğru değil. Parti programımızda özgürlükler başlığı altında biz bu konuları açıklıyoruz. Biz Türkiye’nin tamamını kucaklamak için yola çıktık” Diyerek cevap vererek takdir ve teşekkürlerini belirtti.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #SIVIL TOPLUMLA İLIŞKILER
  • #SIVIL TOPLUM
  • #AVAZ
  • #AVAZ ARAŞTIRMA VE STRATEJI MERKEZI
  • #SIVIL TOPLUMLA İLIŞKILER BAŞKANLIĞI

SONRAKİ HABER

Hükümet Ülkeyi İçine Kapatmak İstiyor!

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

18 Oca 2023