Sivil Toplumla İlişkiler Başkanlığı

Ortak Akıl İçin Ortak Eylem Şart! Ortak Akıl İçin Ortak Eylem Şart!

21 Ara 2022

Ortak Akıl Politika Geliştirme Derneği Genel Başkanı Enis Tütüncü, Canip Sevinç, Halil Yalçın, Özgün Şimşek’ten oluşan temsil heyeti tanışma, iş birliği ve istişare amacıyla DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkiler Başkanlığını ziyaret etti.

Parti genel merkezinde Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal tarafından karşılanan dernek yönetim kurulu, derneğin amaç, kapsam ve faaliyet alanlarından oluşan kısa bir tanıtımda bulundu. Derneğin Türkiye’deki sorunların çözülmesi yolunda yenilikçi düşünceler ve alternatif politikalar geliştiren bir misyonu bulunduğunu kaydeden dernek başkanı Tütüncü, “Enflasyon canavarına yol açan siyasi krizin nelere mal olduğunu ve olacağını kimse farkında değil. Muhalefet partilerinin seçimi kazanmak için neler yapması gerektiğine, seçim ve sandık güvenliğine dair bir yayın hazırlıyoruz. Tüm sandıklarında en az 3 sandık görevlisinin olması gerekiyor. Son seçimde 4 bin sandıkta muhalefet partilerinin hiç görevlisi yoktu. Seçimler sandıkta kazanılır, sandıkta kaybedilir” diyerek artık oyların dağıtılmasına yönelik önerilerinden de bahsetti.

Ortak Akıl Politika Geliştirme Derneği olarak zikrettikleri telkin ve tavsiyeler için teşekkür eden Hasan Karal, “Tasviyeleriniz yanı sıra katkı ve katılımlarınızı da bekliyoruz. Buyurduğunuz gibi maalesef, senelerimiz, zamanımız, siyasetimiz rövanşlar ile geçiyor. Başa geçen alttakini eziyor. Bu noktada popülizmi, kini ve nefreti bırakmalıyız. İnsanlarımıza tek tek dokunmalıyız. Biz DEVA Partisi olarak herkesi ama herkesi kucaklamak için yola çıktık. Her il ile tek tek ilgilenmek, her kesimi kucaklamak ve onların sorunlarına çözümler getirmek için canla başla çalışıyoruz. Ekonomide, tarımda, sağlıkta, sosyal konularda ülkemize nasıl derman olacağımızı açıkladık. Yarınlar için bugünden biz çalışmamızı tamamladık. Hep birlikte, sizlerle birlikte bu ülkeye DEVA olacağız. Çalışmalarınız için sizleri takdir ediyorum.” Diyerek teşekkürlerini sundu.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #ORTAK AKIL GELIŞTIRME DERNEĞI
  • #SIVIL TOPLUMLA İLIŞKILER
  • #DEVAPARTISI
  • #SIVILTOPLUM

SONRAKİ HABER

Fizyoterapistlerimizin Dertlerine Çare Olacağız!

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

21 Ara 2022