Sivil Toplumla İlişkiler Başkanlığı

Şereflikoçhisar'ın da Devası Biziz! Şereflikoçhisar'ın da Devası Biziz!

11 Oca 2023

Şereflikoçhisarlılar Derneği Başkanı Okan Çağan ve 20 kişilik temsil heyet DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal tarafından parti genel merkezinde ağırlandı.

Memleketi Şereflikoçhisar’ın güncel sorun ve ihtiyaçlarını dernek yöneticilerinden dinleyen Ali Babacan’a Şereflikoçhisar’lıların gerek örgütlenmede yaşadıkları problemleri ve yine Şereflikoçhisar’ın kalkınması için yapılması gereken hususları ve ayrıca kamu personel rejimindeki usulsüzlükler ve adam kayırmacılığı da aktaran dernek yönetimi; gurur duydukları bir hemşerileri olarak Ali Babacan’dan destek ve tavsiye istediklerini belirttiler.

Yapılan ziyaretten büyük memnuniyet ve onur duyduğunu kaydeden Ali Babacan, “Siz hemşerilerimin ziyaretinden çok memnun ve mutlu oldum. Bahsettiğiniz eylem planına binaen her zaman yanınızda olacağım. Türkiye’nin tüm sorunlarının farkında olan ve her soruna dair reçetelerini hazırlamış bir parti olarak DEVA Partisi sizlerin arz ettiği tüm sıkıntı ve problemleri çözmeye hazır ve nazırdır. Siz muhterem hemşerilerimizle el ele vererek hem Şereflikoçhisar’ın hem tüm memleketimizin devası ve umudu olmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplu hatıra fotoğrafı çekimi ve karşılıklı sohbet ve istişarelerin akabinde yolcu edilen dernek heyeti destek dilekleriyle birlikte teşekkürlerini sunarak veda etti.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #SIVIL TOPLUMLA İLIŞKILER
  • #SIVIL TOPLUM
  • #DEVA PARTİSİ GENEL MERKEZİ
  • #ŞEREFLIKOÇHISAR
  • #ŞEREFLIKOÇHISARLILAR DERNEĞI

SONRAKİ HABER

15 Ocak'ta 22 Eylem Planımızın Lansmanını gerçekleştirdik

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

11 Oca 2023