Sivil Toplumla İlişkiler Başkanlığı

DEVA Partisi Sendikal Mücadelenin de DEVA’sı Olacak! DEVA Partisi Sendikal Mücadelenin de DEVA’sı Olacak!

02 Ara 2022

Güver-Haber Sen Genel Başkanı Muhammet Ali Köse ve yönetim kurulu üyeleri iş kollarında bulunan PTT ve TRT kurumlarında çalışan kamu görevlilerinin yaşadıkları mesleki ve özlük sorunları paylaşmak ve işveren tarafından sendikalar arasında yapılan ayrımcılıklar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak destek istemek için DEVA Partisini ziyaret etti.

Parti genel merkezinde DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal ve yardımcıları tarafından karşılanan heyet sendikaları ve işkolu hakkında yaptıkları genel bilgilendirmeler sonrasında PTT ve TRT kurumlarında yaşanan ihale usulsüzlükleri, haksız ve hukuksuz uygulamalar yanı sıra gerek sendikalar arasında yapılan aleni tarafgirlikler ve kamu çalışanları arasında yapılan kayırmacı, ayrımcı, ötekileştirici muamelelerden bahsetti.

Sendika heyetinin yaptığı sunum ve bahislerin akabinde; hukukun, demokrasinin, eşitlik ve adalet kavramlarının en gelişmiş şekilde var olduğu bir Türkiye için en cesurane bir şekilde ortak ve hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini kaydeden, Hasan Karal, “Sizin sendikal arenada verdiğiniz mücadeleyi bizde siyasi alanda veriyoruz. İş bu nedenle güç birliği yapmamızın ehemmiyet ve gerekliliği buradan da anlaşılıyor. İşte bugün siz değerli kardeşlerimizle yaptığımız gibi ortak mücadele, ortak istişare ve ortak çalışma ve el birliği ile bu sorunları aşacağız. Sizlerle birlikte el ele vererek bu ülkeye DEVA olacağız!” dedi.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • #SIVIL TOPLUM
  • #SIVIL TOPLUMLA İLIŞKILER
  • #SENDIKA
  • #GÜVEN-HABER-SEN
  • #KAMU PERSONAL REJIMI

SONRAKİ HABER

Sendikal Yaşamı Özgürleştireceğiz!

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

02 Ara 2022